maandag 24 augustus 2009

Lippenbalsem met kippenstrontsmaak en breien met hondenhaar

Wat staan er toch een rare dingen op internet. Kijk alleen al eens naar Amazon.com, de gerenommeerde en gerespecteerde webwinkel. Producten zijn hier gelabeld, zodat je makkelijk kunt zoeken op categorieën. Heel handig natuurlijk, maar wie bedenkt een categorie als What The Fuck? En als je dan ziet welke producten zijn getagged met 'wtf', dan dekt die tag de lading behoorlijk.


Zo kwam ik tegen: het achterwerk van een hert, lippenbalsem met de smaak van kippenstront, een melkpakhoed, het pakket 'breien met hondenhaar', een complete trouwkapel, man-to-man attractiezalf, een opblaasbare bondage-stoel, de magische 'jezus geeft antwoord'-pop, een negerflesopener, 1500 levende lieveheersbeesten, roze schaamhaarverf, een cockring-thong, een rubber eendje met een Mr. T-gezicht, een mini-stinkdier vingerpopje, gedroogde varkensoren in chocolade, een flesje met vloeibare scheten en een opblaasbaar partyschaap. Met dank aan Twitter.

Inderdaad, het leest als de verlanglijst voor mijn verjaardag. Gek eigenlijk, dat Amazon de vibrator voor katten dan weer níet verkoopt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten