vrijdag 15 mei 2009

Madonna 2.0 en kindje Jesus

Bijna 51 is Madonna en volgens de familie van het 22-jarige fotomodel Jesus Luz had ze zijn oma kunnen zijn. Maar dan moet je net háár hebben. Deze week werd bekend dat Vadge en Baby Jesus een kabbalah-pact met elkaar hebben gesloten. Nu snap ik heel goed dat een oud mens als Madonna haar menopauze opleukt met een strakgespierd modepopje (dat overigens geen woord Engels spreekt en op commando klaarligt, zie foto), maar andersom? Brrr!

- Even een terzijde. De fotoserie met Jesus en andere modellen uit W Magazine lijkt heel origineel, maar wat blijkt: voor de zoveelste keer zijn de scènes bijna letterlijk gekopieerd - net als haar video's voor Vogue en Hollywood, de Vanity Fair-shoot uit 2008 en ga zo maar door. -

Het ging over Jesus dus. Je moet wel heel dom zijn (of nog gehaaider dan Vadge) om hier in te trappen, als 22-jarig knulletje. Het schijnt dat hij zelfs niet mag bellen in het bijzijn van de Queen, want dat leidt alleen maar af. Wat ik wel weer grappig vind is dat Madonna voor de zoveelste keer de rollen omdraait. Normaalgesproken is het de man die zijn midlife crisis moet zien door te komen met een op geld beluste tienerhoer. Al zijn sinds de jaren tachtig de zeden wel veranderd, toen Rolling Stones-bassist Bill Wyman op zijn 47e een relatie aanknoopte met de toen 13-jarige Mandy Smith.

Nog even en Madonna's eigen dochtertje Lola is 13 en klaar voor haar eigen Bill Wyman. Zij lijkt te worden klaargestoomd voor een carrière in de spotlights. Op Nu.nl vandaag een complete modeserie over Madonna's mini-me, waarin wordt beweerd dat het kind haar eigen stylist heeft. Een hele slechte, zo te zien, die dezelfde modeblunders begaat als Madonna 1.0. Maar ik heb het vaker gezegd: dergelijk gedrag moet je aanmoedigen, dan gaan ze nóg gekker doen...

1 opmerking:

  1. Terwijl Madonna het doet met een 28 jaar jonger exemplaar, neemt ex-man Sean Penn genoegen met Natalie Portman. Een luttele 21 jaar jonger. Sneu.

    BeantwoordenVerwijderen