woensdag 22 april 2009

Lady CaCaPooPoo

Ze begon zo leuk, Lady GaGa. Just Dance was een van de aardigste popdeuntjes van het afgelopen jaar, maar de rest van haar plaat biedt precies dezelfde lichtvoetige huppelliedjes. Best te doen allemaal, maar als je ziet hoe CaCa zich nu ontwikkelt: Boeh!

De zangeres heeft zich in het hoofd gehaald dat wat ze doet 'pop art' is. In interviews roept ze steevast dat Andy Warhol en zijn gang haar grote inspiratiebron zijn. Waarschijnlijk ziet ze zichzelf als levend kunstwerk, maar ik vind dat ze er volstrekt belachelijk bijloopt. Totaal gefreakte make-up, een parasolletje, lieslaarzen met veters, een cameltoepakje: het kan niet op. En dit is dan nog een outfit waarmee ze in een restaurant gaat zitten.

Normaal zeg ik altijd dat je dit soort idioten moet aanmoedigen, want dan gaan ze nog gekker doen. Maar Lady CaCa ben ik nu al zat. Ging het bij Pop Art niet over fifteen minutes of fame? Wegwezen dan! Nu!

Het overhemd van Mika vind ik wél leuk. Overigens komt er dit jaar een nieuw album van hem uit - waarschijnlijk wederom met hysterische Muppetshow-muziek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten