maandag 19 oktober 2009

De ondergang van Dale Bozzio


Met dank aan RapidShare ben ik al ruim een week aan het plunderen: meer dan 150 albums uit de eighties vinden razendsnel hun weg van blogs als '80s on ADHD' naar mijn harde schijf. Die piept en kraakt inmiddels van een overdosis foute synthesizermuziek en overbodige albumtracks. Maar er zitten pareltjes tussen.

Zo was ik Missing Persons compleet vergeten, een new wave-groepje uit de VS dat begin jaren tachtig hitjes scoorde met Walking In L.A., Mental Hopsnotch en Destination Unknown. De band werd aangevoerd door Dale Bozzio, een platinablonde bimbo met een kapotte permanent in een sloerie-outfit die in Lady GaGa haar reïncarnatie heeft gevonden.

Gitarist Warren Cuccurillo ging later de porno in, Dale probeerde het in de tweede helft van de jaren tachtig als solozangeres. Ze maakte een dance-album waarvan de eerste single, Simon Simon, ook een hit werd in Nederland. Het was louter toeval dat ik Dale Bozzio vandaag tegenkwam op Dlisted.com, een blog over de sleazy kant van het sterrenbestaan. Dale is inmiddels veranderd in een kattenvrouwtje, maar wel een héél arm kattenvrouwtje. Zo arm zelfs dat ze de huur van haar appartement niet meer kan betalen, laat staan dat ze haar katten kan verzorgen. Inmiddels zijn twaalf katten uit hun lijden verlost, zit Dale in het gevang en is haar flat gehackt door paparazzi. Klik hier voor de ontluisterende foto's (sla foto 8 over als je niet tegen kattenkannibalisme kan. Het is net een mensenhandje).

Hier zien we Dale in betere tijden:

1 opmerking:

  1. Ik heb een kat en een hele home-studio met geluidsapparatuur.
    Als ze haar eigen ticket betaald/kan betalen mag ze altijd hier komen wonen.

    BeantwoordenVerwijderen