woensdag 11 augustus 2010

Zijn mensen per definitie dom?

Stel, je zit even in een dip en je wil je om wat voor reden dan ook even iets beter voelen. Ga dan vooral naar Telegraaf.nl. Wat daar aan achterlijke berichten voorbij komt is met geen pen te beschrijven. Maar de Telegraaf doet het tóch.

Zondag stond er een bericht op de site over het WK Sauna. Sinds 1999 houdt Finland een kampioenschap waarbij mensen het zolang mogelijk moeten uithouden bij een temperatuur van 110 graden. Een Russische finalist kwam daarbij te overlijden aan de gevolgen van ernstige verbrandingen. Tja, hoe dom kun je zijn om voor je lol veel te lang in zo'n hel te gaan zitten?

Dan die steward, die volledig uit zijn plaat ging nadat een passagier weigerde te blijven zitten na een landing. Hij schold de passagier vervolgens uit via de intercom en gilde na het uitstappen 'I quit this bitch!'. Ook nam hij nog een biertje mee voor onderwerg. Hem hangt nu zeven jaar cel boven het hoofd, maar zeg nou zelf: het is een beetje dom om de hysterische relnicht uit te hangen. Toch?

Het kan aan mij liggen, maar ik zie het nut van swaffelen niet echt in. Helemaal niet in het geval van de 48-jarige Rotterdammer die in zijn woonplaats een metrostel te lijf ging met zijn geslachtsdeel. Mocht zoiets al in mij opkomen, dan zou ik toch eerst even aan de omstanders vragen hoe het zit met de elektriciteit. Of is dat juist overdreven?

Tot slot de 25-jarige vrouw uit Toledo die door het lint ging omdat zij 's ochtends geen kipnuggets kon bestellen bij de plaatselijke McDonald's. Wat dom van McDonald's dat ze niet 24 uur per dag zo'n uit een plofkip gestanste voorraad kip verkopen. Het is nu eenmaal het lekkerste product van Maccy Dee! Helemaal met barbecuesaus. Overigens is het juist slim van de vrouw dat ze haar McDonald's te lijf ging via de McDrive en niet via de toonbank. Binnen stinkt het er immers altijd naar zure kots.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten