vrijdag 26 maart 2010

Celebrity Ding Dong


Ergens in een duister hoekje van onze UPC-box zit de zender Humor TV verstopt. Hierop zijn overgeschoten Kopspijkers-fragmenten te zien, afgewisseld met humorflops als 'Wad is leuk?' en series die tot in de treurigheid herhaald worden als Bottom en Absolutely Fabulous. Best leuk af en toe, maar het enige programma waar ik echt voor ga zitten is de Graham Norton Show.

Graham Norton is een hysterische relnicht die uiterlijk iets wegheeft van een koddig mopshondje. Zijn gasten ontvangt hij steevast met gekir en de schuine opmerkingen zijn niet van de lucht. Gisteravond (nou ja, ergens in 2008) was Robin Williams de hoofdgast, die het programma volledig naar zijn hand zette met z'n bizar goede imitaties. Kijk zelf om een indruk te krijgen van het programma, dat verder eigenlijk nergens over gaat.



Zoals je ziet: het is net Paul de Leeuw, maar dan honderd keer leuker. Nu dacht ik dat Graham Norton op zichzelf stond als presenterende komiek, maar er is er nog één: Alan Carr. Hij stand-upt tot ie er letterlijk bij neervalt en heeft zelf ook een talkshow, Chatty Man genaamd. Werkelijk iedereen schuift aan bij Alan, om vervolgens van het meubilair te rollen van het lachen: Ivana Trump, Samuel L. Jackson, Katy Perry... En die allemaal in één aflevering. Echt, als je eenmaal begint met kijken heb je er binnen een half uur een nieuwe YouTube-verslaving bij.

Chatty Man is bijna net zo leuk als de Graham Norton Show, maar het jammere is dat Alan Carr vanwege dit programma is gestopt met Celebrity Ding Dong. Dit was een meer dan hilarische kwis, waarin twee teams bestaand uit Britse celebs het tegen elkaar opnamen en tegelijkertijd volkomen werden ontregeld door de opmerkingen van Carr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten