zondag 30 januari 2011

Ik ken iemand

Oftewel: blind items. Dingen die mensen vertellen of waar je ze op betrapt, maar waarvan het niet leuk is het meteen door te bazuinen. Dus doen we het anoniem. Voor de intimi: meeraden mag, maar niet in de reacties.

Ik ken iemand die met haar vinger door haar bezwete oksel gaat, die vinger in de suikerpot steekt en haar met suiker beplakte vinger in haar mond stopt. Een volwassen iemand. Geen kind.

Ik ken iemand die op feestjes met een blocnote rondgaat en alle aanwezige mannen ondervraagt over hun geslachtsdeel. Heeft de persoon in kwestie een bloed- dan wel een vleeslul?

Ik ken iemand die steevast doorvertelt welke verre familieleden op welke - intieme - lichaamsdelen te lijden hebben van eczeem-aanvallen. 'Dat is niet leuk voor X, maar al helemaal niet leuk voor haar man!'

Ik ken iemand die de buitenkant van z'n oor in zijn gehoorgang stopt, om daarna met z'n hoofd te schudden zodat z'n oor automatisch weer naar buiten flappert.

Ik ken iemand die haar haar nooit wast. Al jaren niet. Haar hoofd stinkt niet eens heel erg, maar van dichtbij hangt er een vette walm om haar heen.

Ik ken iemand die souvenirs verzamelt uit vakantielanden: kleine doosjes van hout of metaal. Het is een indrukwekkende collectie waarvan niemand weet dat deze gevuld is met allerlei soorten wiet en hasj.

Ik ken iemand die z'n zakken volpropt met suikerzakjes, koffiemelkcups en servetten voor hij een horecagelegenheid verlaat. In opdracht van zijn moeder.

Ik ken iemand die lang geleden de hoer speelde onder de naam Eva de Bruin.

Ik ken iemand die de NSB-parafernalia van zijn grootvader op de zolder van zijn ouders had ontdekt. Maar dat mag ik aan niemand doorvertellen.

Ik ken iemand die de toiletbril en de wc-pot met papier bekleedt voordat ze gaat poepen. Nog voor het vegen trekt ze alles ongezien door omdat ze het te goor vindt om naar te kijken.

Ik ken iemand die haar gasten ongevraagd drogeert door ze soep met hasj voor te zetten.

Ik ken iemand die zelf vindt dat hij erg goed kan zingen. Zo mooi zelfs dat hij zijn collectie minidiscs met eigen opnamen keer op keer opzet. Helaas is zijn hardrock-grunt niet om aan te horen.

Ik ken iemand - met een vooraanstaande functie - die zijn beeldscherm heeft verschanst achter een stapel papier. Hij speelt de hele dag patience.

Ik ken iemand die elke avond lang overwerkte. Toen hij van baan veranderde, bleek zijn computer vol te staan met de ranzigste hardcore porno.

Ik ken iemand die haar eten altijd bij de traiteur haalt en in haar eigen servies opdient, waarbij ze glashard beweert dat ze alles zelf heeft gekookt.

Ik ken iemand die het fijn vindt om te huilen omdat haar tranen haar zo lekker smaken.

Ik ken iemand die zichzelf een grote speler waant in de mediawereld. In werkelijkheid heeft deze persoon niet eens een kantoor en tankt hij of zij wekelijks liters alcohol weg. Dat laatste gebeurde overigens ook al toen de persoon in kwestie nog wel een kantoor had.

Ik ken iemand die het ondergoed van zijn veroveringen in zijn bureaula verstopte.

Ik ken iemand die zijn hele huis heeft volgestouwd met magnetrons en andere keukenapparatuur. Hij is een ster in slagzinnen bedenken en wint keer op keer.

7 opmerkingen:

  1. En ik ken iemand die zijn hele huis strak wil houden behalve zijn wc, die staat vol met mangatroep.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ben ikzelf natuurlijk! Ik ga er speciaal voor naar Shanghai om de nieuwste Shin-Chen action figures te halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eigenlijk wil ik het niet weten. Maar het verhaal van de geslachtsdelen snap ik niet helemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er zijn (mannelijke) geslachtsdelen die al groot zijn in slappe toestand en niet al te veel opzwellen wanneer opgewonden. Dat zijn de zogeheten vleeslullen. Dan zijn er geslachtsdelen die in doorsnee-staat ietwat teleurstellend overkomen, maar bij opwinding zoveel groter worden dat het toch een behoorlijk verschil maakt. Dit zijn de bloedlullen. Een vleeslul is dus altijd al een beetje groot, terwijl een bloedlul het vooral moet hebben van de daarvoor aanwezige zwellichamen.

    Wat ga je nu doen met deze kennis, Nina Rosa?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik denk dat ik het uitgebreid ga bespreken. Hoewel...De meeste mensen in mijn omgeving zullen dit niet een geschikt onderwerp vinden om te bespreken. Ik kan het natuurlijk wat anders formuleren.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. In de sauna kan ik natuurlijk geruststellend tegen mannen zeggen: geef niet, jij bent vast zo iemand die het van z'n zwellichamen moet hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voor de liefhebbers: er komt binnenkort een deel twee van 'Ik ken iemand'. Iedereen die mij kent mag een blind item insturen, bovendien. Komt ie er anoniem bij te staan (en weet ik weer iets genants over jullie).

    BeantwoordenVerwijderen